Posted on

Нула гравитация / Изправена позиция 180 градуса

Ползи

Масажните столове се използват все повече във всеки дом за релакс. Масажните столове от ново поколение Fujiiryoki предлагат разнообразие от нови функции за всеки потребител, като “S” и “L” пистови ролки, масаж на шиацу на краката, автопрограми, техники на троен въздушен масаж и повече от нулева позиция на гравитацията и това се нарича „Изправена позиция 180 градуса”.

Масажът с нулева гравитация е много известен със своите предимства. Той е вдъхновен от НАСА, тъй като имитира позицията на астронавтите при излитането им в космоса. Тази позиция е проектирана от специалисти, за да разпредели тежестта равномерно по цялото тяло. Известно е, че тази позиция минимизира натиска и болката.

Защо положението на Fujiiryoki Medical Flat 180 е по-полезно за релаксация?

Докато обикновените масажни столове се накланят до 128 градуса в нулева гравитация, Fuji Medical позволява на всеки потребител да се наклони до 180 градуса. Тази поза е подобна на тази, когато лежите в леглото, когато тялото ви е напълно безтегловно. Основното предимство е, че това максимизира комфорта и минимизира налягането. Лесно регулирайте частта на крака и повдигнете краката си по-високо от тялото – това положение е добре известно, че увеличава притока на кръв, което може да помогне на сърцето и тялото.

Какви са предимствата на плоското положение на 180 градуса?

Всяка една функция на стола Fujiiryoki Medical е проектирана да предложи максимален комфорт и облекчение на човека, който го използва. По-конкретно плоската позиция предлага редица ползи за здравето, много полезни за вашето тяло:

  • Намалява болката в гърба и болката в областта на кръста

Страдате ли често от болки в гърба? Fujii Medical масажен стол може да елиминира всички натрупани през деня натиск и стрес.

Краката са на същото ниво като сърцето ви, тази релаксираща позиция увеличава притока на кръв в тялото, помагайки на мускулите, сърцето и артериите. За тези, които искат да изглеждат по-здрави и да имат по-здравословен масаж на кожата, се препоръчва плоско положение на 180 градуса, тъй като това ви кара да се чувствате по-здрави и увеличеното кръвообращение помага на кожата.

  • Помага за намаляване на отока

Това е непосредствен ефект, пряко свързан с факта, че кръвообращението се подобрява.

  • Може да помогне за дишането

Имате ли проблеми с дишането, когато лежите? Изследователският екип на Fuji Medical също е помислил за това. Нашата масажна техника се препоръчва за тези, които страдат от астма или сънна апнея.

  • Максимизирайте ежедневната релаксация и облекчете стреса

Ако не знаете какъв масажен стол да изберете, просто купете този, на който повече от 500 000 клиенти се доверяват повече от 65 години: Медицински масажен стол Fujiiryoki, единственият производител на масажен стол, който произвежда 100% в Япония.

Къде да купите?

Обадете ни се сега: 073 91 02 3575. Безплатна доставка до България, безплатно сглобяване.

Посетете нашият уеб сайт: www.fujiiryoki.uk

https://www.fujiiryoki.uk