Posted on

Къде се произвежда Fujiiryoki?

Тъй като много от нашите клиенти нямат представа за масажни столове, преди да си купят такъв, решихме да добавим още малко информация относно това кои сме ние като Производител.

Някои клиенти ни питат дали Fujiiyroki наистина е произведен в Япония на 100%. Ето нашите отговори: Ако по целия свят / интернет можете да прочетете, че „FUJIIRYOKI Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ, КОЙТО ПРОИЗВЕЖДА 100% В ЯПОНИЯ“, то това е истина. Искам да кажа, когато чуете една и съща история в интернет в толкова много страни, трябва да е истина, не мислите ли? За тези, които имат някакви малки съмнения, моля, проверете отзиви и уебсайтове. Какво казват клиентите за нас?

В САЩ можете да го намерите лесно, тъй като се продава от Johnson & Johnson Health and Fitness под името SYNCA JP1100.

Има много онлайн отзиви за обслужване на потенциални клиенти, които търсят идеалния си масажен стол.

Изглежда, че Fujiiryoki Medical има всичко на пръв поглед. И с масажен стол с висока цена и световна репутация, повечето потребители го поръчват, преди дори да го изпробват, защото се доверяват, че купуват най-доброто за себе си и точно това получават.

Нека да разгледаме стойността

Силно персонализирани за нуждите на тялото, уникални патентни характеристики, произведени въз основа на медицински изследвания, части, изработени от Hitachi Medical, кожа на Nissan, а когато поръчвате такъв масажен стол, вече знаете, че имате най-доброто за вашия дом / офис / хотел и т.н.

Най-добрата новина е, че Fujiiryoki НЕ се произвежда в Китай.

Може ли японският масажен стол да отговаря на всички изисквания на тялото?

Новият масажен стол JP-1000, за който има много интернет статии и телевизионни презентации, е най-модерният масажен стол в света. Той е проектиран да предоставя само най-добрите предимства по отношение на качеството на масажа, така че нека да видим как изглеждат характеристиките:

  • Kiwami Mecha 4D Knead Ball System – този масаж контролира скоростта и имитира човешки ръце. Функцията е много по-добра от L-track, тъй като осигурява по-подробен и усъвършенстван масаж. Масажните топки се изкачват нагоре и надолу по гръбначния стълб, както и напред-назад (3D движение), което прави масажа по-задълбочен.
  • 85 масажни техники: Въпреки че много масажни столове имат опции за масаж, настроени на ниво на интензивност, което е или твърде слабо, твърде силно и понякога дори твърде болезнено.

Fujiiryoki ви предлага баланс с всички програми за масаж с 4D месеща топка. Можете лесно да избирате между 12 различни нива на интензивност за всеки масаж. Най-силният вариант е “Kiwami дълбок масаж на тъканите.”

Персонализиращи се ролки за масаж на гърба – можете да изберете точния вид масаж, който искате.

Уникална функция! Масажният стол ви позволява да имате пълен контрол върху масажните ролки.

Каним ви да откриете всички функции за масаж в уюта на собствения си дом и да се отпуснете.

Свържете се с нас за поръчки