Posted on

Нов японски масажен стол от 2020 г.

Новият 5D + ИИ японски масажен стол, издание 2020

След като Fujiiryoki Medical вече впечатлява своите клиенти с лукса на японския масаж, предлаган в уюта на собствения им дом, през 2020 г. Fujiiryoki Medical – производител номер 1 в света, пуска новия модел JP-2000. Масажен стол като никой друг досега. Комбинацията от научни и медицински експерти ни позволява да достигнем до първата в света 5D + ИИ техника. Нека да разгледаме ползите за здравето:

Изкуствен Интелект (ИИ): Усъвършенстваната високоточна сензорна технология автоматично разпознава вашата задна линия и височина на раменете и отразява информацията в 5D-AI механизма, което ви позволява да изпитате оптималния масаж, който съответства на вашата форма на тялото. Система за откриване на S-линия.

Насладете се на масажите, които съчетават механизмите за месене на ИИ с мъдростта на Fujiiryoki:

Нов 5D-AI механизъм, разработен от Fujiiryoki: Разработили сме система за контрол, в която информация като формата на тялото на потребителя или състоянието на мускулите автоматично се отразява в масажите чрез ИИ. Ние приспособяваме интензивността, уменията и гладкостта, за да съответстват на тялото на всеки индивид.

Внимателно открива и предсказва всяка форма на тялото, за да оптимизира масажа.

Месително действие с 5D-ИИ механизъм е нежнои дълбоко. Опитвайки се да постигнете комфорта, който надхвърля този на механизма за масаж на ръцете.

Техника за концентрация на определени места

Поръчайте си днес и се насладете на лукса на оригиналния масажен масажен стол.

Свържете се с нас сега чрез WhatsApp  0044 73910 235 75

или имейл: [email protected]