За нас

От 1954 г. производителят Fuji Medical Instruments е първият в света за масово производство на масажни столове. Компанията разпространи тази „уникална японска масажна култура“ по целия свят и допринесе за подобряването на начина на живот и управлението на здравето за много хора. От основаването си Fujiiryoki винаги е разработвал продукти, които отговарят на нуждите на клиентите и в момента разработва широка гама от продукти, които са сертифицирани медицински изделия. История на масажните столове. Първа награда за дизайн.

4s:4d_massage_chair_894

1967 г. - Fuji създава първия масажен стол „Потупване“ и „Месене“ в света.
1975 г. - Fuji създава следния модел, който автоматично преминава от месене към потупване.
1979 г. - Първи масажен стол с въртене.
1995 г. - Първият стол за въздушен масаж в света.
2001 г. - Първата в света 3D навигационна система.
2003 г. - Получава специалната награда за дизайн и привежда функцията за нагряване на 3D масажен стол с въздушен масаж, търкалящ се масаж, автоматично превключване на месене и потупване, потупване и месене.
2004 г. - Първият в света масажен стол за рамене.
2013 г. - Получава наградата за сертифициран дизайн за машинно инженерно наследство от Японското дружество на машиностроителите.
"Произход" на масажния стол: Първата автоматична машина за масаж FUJIIRYOKI
1954 г. - В Осака, Япония, е роден първият масажен стол в света.
2014 г. - Официално обозначен като „Наследство на машиностроенето“. През 1954 г. FUJIIRYOKI разработва първия в света масажен стол за масаж.

first-producer-in-the-world-of-massage-chair_894

FUJIIRYOKI е основана през 1954 г. По-късно Нобуо Фуджимото, който е основател и открива „Работилница Fujiiryoki“ в Ханаманчо, Абено-ку, град Осака и това е началото. По това време много японци ходели на обществени бани в града. Фуджимото, който продавал търкащи четки, за да измие плочките в обществените бани, се чудел дали може да направи нещо в съблекалнята, където хората се събират и отпускат, за да излекуват умората от деня, и той започна да разработва масажен стол. Първите прототипи са направени от „планина отпадъци“. След като се опитал няколко пъти да сглоби от материали като дърво, бейзболни топки, вериги за велосипеди, дръжки за автомобили, първият в света масово произведен масажен стол "първата машина, автоматичен масаж FUJIIRYOKI" бил окончателно завършен през 1954 година. Оборудвана е само масажна функция "месене" и това е прост механизъм, при който масажните топчета се движат нагоре и надолу чрез завъртане на дръжката, която е поставена отстрани. Тя наруши традиционната идея за „потупване, месене на ръка или използване на човешки инструменти“ и се превърна в революционен продукт като „машинен масаж, просто седнал на стола“. Масажните столове станаха популярни от обществените бани, от ханчетата с горещи извори до домовете и по света, за да продължат да поддържат здравето на хората. Първата създадена машина е произходът на масажния стол.

fujiiryoki-history-of-massage-chairs_894 

fujiiryoki-delaler-japan_894

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ