Нов 2021 Специално Издание 5D + AI Масажен стол

Нов 2021 Специално Издание 5D + AI Масажен стол

Търсите най-добрия масажен стол за вашето семейство?

Cyber Relax JP-2000 от Fujiiryoki Япония е първият в света 5D + AI масажен стол

100% Произведено в Япония

Номер на медицинско свидетелство: 230ABBZX00123000

ОБАДЕТЕ НИ СЕ
00359888136792

Share:

Tags:JP-2000 масажен стол цвят бежово
Новият Fujiiryoki Cyber-Relax JP-2000

Новият Fujiiryoki Cyber-Relax JP-2000

Масажният стол Fujiiryoki JP 2000 в бежов цвят е специално издание. Той ще бъде достъпен само за много кратко време и броят на масажните столове, произведени в този цвят, е ограничен.

Fujiiryoki 2000 е най-напредналият технологично модел, който въплъщава пионерската визия за масаж от японския изобретател на масажни столове благодарение на алгоритъма за изкуствен интелект.

Fujiiryoki JP-2000 - масажният стол, който ви помага да се борите с ежедневния стрес

Fujiiryoki JP-2000 - масажният стол, който ви помага да се борите с ежедневния стрес

Нашият начин на живот постоянно се променя с течение на времето. Днес всеки от нас страда от различен проблем, било то стрес, болки във врата и раменете от използването на смартфони и компютри или лоша циркулация на кръвта от престоя си в една и съща позиция на работа твърде дълго. JP 2000 е масажен стол, който ви идва на помощ за ефективна борба с всички тези проблеми.

5D + AI механизъм

5D + AI механизъм

Този масажен стол предлага нежни, дълбоки и прецизни масажи. Създаден за усещане и комфорт, които надхвърлят ръчния масаж. Благодарение на неговия изкуствен интелект и прецизен механизъм, ние разработихме нежни масажи, които се усещат като направени от майстор масажист вместо от обикновени механични движения.

Интензивността също се регулира автоматично в реално време, за да съответства на действителното състояние на вашите мускули и да отпусне точките на стрес с непрекъснато адаптивен масаж.

S-TRACK дизайн

S-TRACK дизайн

5D масажният робот на JP-2000 следва S-образна писта, за да се адаптира по-добре към формата на гръбначния ви стълб. Пистата гарантира, че масажните ролки могат да преминат от основата на главата до опашната кост.

Автоматични програми за масажен стол Fujiiryoki JP-2000

Автоматични програми за масажен стол Fujiiryoki JP-2000

Можете да избирате от общо 35 различни програми.

23 автоматични програми за цялото тяло.

12 програми за специфични мускулни области.

Можете да избирате измежду 86 различни техники за масаж.

Интензивността на масажа може да се регулира до 12 различни нива, в зависимост от вида на избрания масаж и предпочитанията на всеки човек.

Рефлексологичен масаж Шиацу

Рефлексологичен масаж Шиацу

Комбинирайте техниките за масаж на шиацу с ролки, насочени към мускулите на плантарната фасция. Това са ролки, специално проектирани за ходилото на крака, които се адаптират към формата на краката ви за дълбок масаж. Използвайте масажни движения Шиацу, като държите стабилно стъпалата със системата за въздушна компресия, разположена близо до глезените и прасците. Това подпомага и подобрява кръвообращението, когато се комбинира с интегрираното отопление.

Двойна отоплителна система

Двойна отоплителна система

Инсталирани са два вида отопление, за да се удължи комфорта и ефективността на вашия масаж. Двойно електрическо съпротивление за бързо нагряване. Използваме възглавници за гръб с вградени нагреватели. Ако лежите по гръб, можете да затоплите зоната около кръста си.


Въздушен масаж

Въздушен масаж

Този масажен стол предлага масаж с въздушни възглавници: удоволствие и състояние на релаксация, което може би все още не познавате. Ще бъдете заобиколени от 31 въздушни възглавници, които стимулират лимфната циркулация с регулируема интензивност, намаляват умората, осигуряват облекчение и заслужена почивка.

Чрез контролиране на масажните движения чрез AI и високо прецизен двигател, ние разработихме нежни масажи, които се чувстват така, сякаш са коригирани в реално време, за да съответстват на състоянието на мускулите на индивида, за да отпуснат схванатите точки със стабилен масаж.

Характеристики на масажния стол Fujiiryoki JP-2000

Характеристики на масажния стол Fujiiryoki JP-2000

Размери: Стоящо положение 138x76x125 / Наклонено положение 200x88x74

Тегло: 78 Kg (Максимално тегло: 120 Kg)

Наклон: 110-157 °

Брой двигатели: 8

Брой ролки: 2

Брой въздушни възглавници: 31

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ