Ползи за здравето

Японско изкуство на науката и релаксация

fotolii_cu_masaj_fabricate_in_japonia_555

Вероятно не много от нас знаят кой е първият производител на масажни столове в света или няма значение за нас. Важни са предлаганите днес на пазара масажни столове и какво могат да направят тези устройства, за да направят живота на всеки от нас по-добър.

Основана през 1954 г., Fujiiryōki е първата компания, която успешно масово произвежда масажни столове. Най-добрата част за производителя на Cyber Relax е, че дори и днес след 66 години той все още е производител №1 в света. Подобно представяне е трудно да се поддържа, но за сметка на това си заслужава всяко едно внимание. Хиляди клиенти всяка година избират да купуват Fujiiryoki за здравословен начин на живот. Медицински центрове, фитнес корпорации, частни компании, частни клиенти. Проучвания показват, че дори хора, страдащи от деперсия и т.н. ... Fujiiryoki е помогнал на много от нас и все още го прави с нови модели, които достигат до най-изключителните ни очаквания.

Няма тайна, че японските правила и качеството са много строги - с други думи, ако купувате масажен стол, произведен в Япония, знаете, че давате на себе си най-доброто, което можете. Повече от частите за масажни столове Fujiryoki се произвеждат от Hitachi Medical и Nissan. Това е единственият масажен стол, произведен на 100% в Япония. Водещият световен производител Fujiiryoki споделя как устройството се е развило през десетилетията от първите модели до днешните високотехнологични машини.

Релаксацията си заслужава цената: всеки, който е тествал уред за масаж Fujiiryiki, се е почувствал все едно цял екип от масажисти го масажира по тялото. Тези AI високотехнологични японски модели използват най-модерните световни техники за елиминиране на ежедневния стрес, събран през натоварения ден. Въпреки че луксозните столове за лечение на Fujiiryoki не са най-евтините, за много хора облекчаването на стреса си струва.

„Те са идеални за всеки дом“, възкликва Накай Тадахито, президент на производителя на медицински изделия Fujiiryōki. „Моделите имат такъв набор от възможности, че всеки член на семейството, млад или стар, може да избере индивидуални предпочитания и да се наслади на единствен по рода си масаж.“ Cyber Relax 1100 може да се похвали с 85 различни техники за масажиране, 21 автоматизирани програми и 12 специфични масажа за определени зони, заедно с други опции, които дават на потребителите пълноценно изживяване.

Накай казва, че въвеждането на особености като разтягащи функции и технология за анализ е разширило ролята на масажните столове, за да бъдат включени към здравния мениджмънт. „Хората могат да използват програмите за разтягане и масажите с подгряване, за да се затоплят или охладят, докато тренират, както и когато си лягат и се събуждат.“ Тези опции могат да се комбинират и с функцията за автоматичен масаж, за да подпомогнат лечението на определени физически състояния, като поддържат тялото отпуснато и предотвратяват появата на симптоми.

massage_chiar_made_in_japan_1322

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ