Условия за връщане

fujiiryoki-relaxa-chair_800

 

Политика за връщане и възстановяване на сума

Бихме искали да ви благодарим, че пазарувате от нашата компания. Нашият екип винаги се опитва да ви помогне да изберете основния продукт за вашата максимална релаксация, като съдейства с въпроси относно телесното тегло и размера на тялото.Нашите масажни столове са произведени в Япония на 100% и са оригинални продукти. Възможно е да има много минимални цветови разлики от това, което виждате на нашия уебсайт и реалния продукт. За да избегнете това, моля, поискайте и реални снимки от нашия екип, преди покупка. Това не се считат за недостатъци. Ако не сте напълно доволни от нашите продукти, ние ще ви помогнем.

‏Връщане на покупка

Имате 14 дни да върнете продукта от датата, на която сте го получили.
За да отговаряте на условията за връщане, моля, спазвайте следните изисквания:
Продуктът трябва да е в ново състояние и в същото състояние, в което сте го получили, без повреди по кожата.
Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка (ако столът не е в оригиналната кутия, в случай на връщане ще се прилага данък върху кутията).
Продуктът трябва да има разписка / фактура и доказателство за покупка.
Моля, обърнете внимание, че можем да приемаме само продукти, които не са били повредени с умисъл

Възстановяване на сума

Веднага след като продуктът бъде върнат на нашата компания, той ще бъде инспектиран и незабавно ще бъдете уведомени, че е при нас.
Нашият техник ще извърши по-внимателна проверка.
Ако проверката бъде одобрена, ние ще инициираме възстановяване на плащането по вашата банкова сметка в рамките на максимум 14 работни дни.

Плащане с кредитни карти в случай на връщане:

Тъй като всички наши плащания с кредитни карти се обработват от трета страна 3D защитена платформа, всички разходи за транзакция с кредитна карта се поемат от купувача. (пример: ако клиент закупи един от нашите масажни столове, който струва 3000 GBP и той реши да плати чрез кредитна карта, ще получим 2840 GBP от тази транзакция. Ако клиентът желае да върне продукта, ние ще приспаднем транспорт разходи от сумата, която сме получили от платформата на Кредитна карта 2840 GBP, така че изчислението е както следва: 2840 GBP - Транспортни разходи = останалата част от сумата ще бъде изпратена по банкова сметка на клиента).

Плащане чрез банков превод в случай на връщане:

В случай, че е избрано покупката да бъде платена чрез банков превод, в случай на връщане, купувачът ще получи точната сума, която е платил минус транспортните разходи. (например цената на продукта е 3000 GBP. В случай на изчисляване на възстановяването е: 3000 GBP - Транспортни разходи = останалата част от сумата изпратете на банкова сметка на клиента).

Транспортни разходи

Разходите за връщане са изцяло задължение на клиента. Както и намирането на подходящия транспорт обратно до нас. Транспортните разходи не подлежат на възстановяване.

Изпратете вашата пощенска такса на следния адрес:
MEDICARELAX Holding
293 Bd. Saint Denis, 92400 Courbevoie, France
email: [email protected]

Продукти, които не отговарят на условията

Продуктите в разпродажба не подлежат на връщане и възстановяване на сума, това включва колекция от лимитирани оферти или освобождаване от наличности.
Всички мостри / масажни столове в шоурума или използвани за изложба също не отговарят на условията за връщане.
Моля, преди да решите да върнете продукта, уведомете ни по този въпрос по имейл и посочете номер на фактура и ни изпратите копие от нея.

cs@‏fujiiyroki.uk

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ