Масажен стол Osaki Premium JP-1100 4D

Масажен стол Osaki Premium JP-1100 4D

OSAKI PRO Premium е най-напредналият 4D / 4S масажен стол в света!

100% Произведен в Япония

Номер на медицинско свидетелство: 229ABBZX00034000

Fujiiryoki JP1100 е върховният 4D масажен робот за релаксация. Най-модерното в света двуслойно сканиране на тялото гарантира оптималната производителност на всеки потребител.

Купете си днес и се насладете на Hi-Tech функциите в уюта на собствения си дом.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ
00359888136792

Share:

Tags:Fujiiryoki 4D релакс стол
Погрижете се за здравето си и се отпуснете

Погрижете се за здравето си и се отпуснете

JP1100 - е най-новият 4D масажен стол в света, произведен по медицински сертификат

Масажният стол JP1100 използва най-високия процент произведени в Япония компоненти от всички марки масажни столове, като същевременно поддържа най-съвременните функции. JP1100  се отличава с интуитивно сензорно дистанционно управление, най-модерното в света двуслойно сканиране на тялото, осигуряващо оптимална производителност, съобразена с всеки потребител, най-модерният 4D масажен робот в света, Масажиращият стол Fuji JP1100 е върхът на японската технология за масажен стол. Вземете своя днес!

Премиум усещане и луксозен дизайн

Премиум усещане и луксозен дизайн

От 1954 г. Fujiiryoki прави иновации и разработва най-висококачествените масажни столове в света. Механизмът е внимателно направен, за да отговори на нуждите на тялото и да реши сковаността на врата, горната част на рамото, лопатките, стъпалото, краката, кръста. Нашият начин на живот става все по-стресиращ, тъй като тази психологическа загриженост се отразява в нашето тяло, някои усещат болки в долната част на гърба, напрежение и болка по целия гърба, болки в стъпалата.

Новата серия Cyber Relax JP1100 е решението за вашето ежедневно облекчаване на стреса с голямо предимство, което може да се използва в комфорта на вашия собствен дом. Многобройните сложни функции могат да отговорят на нуждите на всеки потребител.

4D Mecha Relax -> Иновация за вас

4D Mecha Relax -> Иновация за вас

Дълбок мускулен масаж

Fujiiryoki High Tech програми за уелнес - моге да ви помогне да отпуснете тялото си с най-иновативния целенасочен масаж на мускулите на дълбоките слоеве -> 12,5 см (Топ в света). Всички страдаме от силна скованост на мускулите, независимо на каква възраст сме. 4D изпълнението на месещи топки премества подобно на човешкия масаж на ръцете нагоре / надолу, наляво / надясно, напред / назад и продължителността на скоростта също се контролира лесно.

* Както е проучено от компанията Fujiiryoki (от май 2017 г.)

Дълбок Kiwami Mecha Pro

Дълбок Kiwami Mecha Pro

Най-добрите резултати за дълбока релаксация в индустрията на масажни столове.

JP-1100 Механизмът е много полезен за смекчаване на хронични и мускулни болки. Програмите за телесна терапия прилага дълбок натиск за пренастройка на по-дълбоките мускулни слоеве.

* Както е проучено от нашата компания (от май 2017 г.)

Разширено сканиране на тялото

Разширено сканиране на тялото

Двойно засичане

Опитвали ли сте масажни столове, които масажират костите ви и изпитвате силна болка от това? Е, това не трябва да прави професионален масаж!

Система за изкуствен интелект Fujiiryoki инстинктивно открива формата на гръбначния ви стълб, разпознава позицията на рамото ви и ви предлага дълбоко деликатен масаж на мускулите. Сензорите оптимизират точките на масажа.


Премахване на ежедневния стрес

Премахване на ежедневния стрес

12 нива на сила с дистанционно регулиране.

Според мускулната болка, която изпитвате, можете да използвате автоматичните програми от 7 нива или ръчните програми от 12 нива. Регулирайте интензивността, като просто докоснете екрана на дистанционното управление.

Шиацу Точков масаж

Шиацу Точков масаж

Техника за достигане до по-дълбоки слоеве


Изпълнението на японския производител има за цел да произведе върховния масажен стол, който може да локализира точно акупунктурните точки от главата до петите, включително и на коленете ви.

Открийте необходимостта от масаж

Създаден, за да успокои цялото ви тяло

41 типа

85 разнообразни техники на месене

Шия, рамене, гръб, кръст, ханш - за всяка отделна област на тялото се използват различни техники.

Съвременен японски масаж с въздушен импулс

Съвременен японски масаж с въздушен импулс

Блажена жизненост

Всички наши клиенти обичат техниката на въздушния масаж. Функционалността на въздушния масаж се извършва въз основа на периодичното натискане и освобождаване. За да осигури високо ниво на релаксация, използваният изкуствен интелект контролира подаването на въздух, за да имитира гъвкавостта на масажа на ръцете, извършван от професионален масажист.

Въздъшният поток на японския JP-1100 е оптимизиран и контролиран: една въздушна възглавница се надува бързо и мигновено, докато друга се надува бавно и постепенно. Въздушните възглавници са с мощни движения, които дават безпрецедентен натиск и релаксация, както никой друг продукт, който сте изпитвали преди.

Троен режим на въздушен масаж

Троен режим на въздушен масаж

Предлага 3 режима на въздух, които пресъздават гъвкавостта на масажа на ръцете:
 • Режим на месене на ръка
 • Импулсен режим
 • Нормален режим
Въздушен масаж
Увива тялото ви с 31 въздушни възглавници и ви помага удобно да освободите умората. Можете да регулирате силата на всяка област.
 • Масаж на раменете
 • Масаж на краката / ходилата
 • Масаж на ръцете
 • Масаж на прасците
 • Масаж на кръста / таза
 • Разтягане на врата
Щиацу ролки за стъпала

Щиацу ролки за стъпала

За възпалени, стегнати или болезнени мускули

JP-1100 AI механизъм е лечение, което подобрява мобилността. Мускулите на краката се притискат към ролките. Това е чудесна функция за спортисти, дами или всеки, който се нуждае от облекчаване на болките в краката. Моделът Cyber Relax е оборудван с 2019 нагреватели за пръсти, които спомагат за подобряване на кръвообращението.

Масаж на плантарна фасция на краката

Масаж на плантарна фасция на краката

Много от нас не се интересуват особено от стресираните крака. Енергизирайте тялото си, повишете настроението си и се освободете от мускулната болка с новата функция за масаж на краката Cyber Relax JP-1100. Уникалната форма на ролките се простира и разширява по стъпалата от дъгата до външната страна и ги отпуска. Плантарна фасция поглъща въздействието на ходенето. Според вашите нужди Fujiiryoki JP-1100 масаж на краката може да се регулира на 3 нива.

Изправено положение на 180 градуса

Изправено положение на 180 градуса

Висококачествена поза за сън, която да ви помогне да почувствате комфорт.

Новият 4D японски масажен стол Cyber Relax предоставя на потребителя усещане за безтегловност. Това е свързано с конфигурацията на наклон от 180 градуса, която столът може да приеме.


JP-1100 изправено положение (180 градуса) - предимства

Елиминира болката в гърба

Елиминира болката в гърба

Спомняте ли си, че нашите баби и дядовци са лежали и са използвали възглавници под краката си? Днес имаме Fujiiryoki Medical за това.

Непосредствена полза от изправената позиция 180 градуса-> декомпресира гръбначния стълб и отпуска цялото тяло.

Внимание! Не всички столове с нулева гравитация отпускат тялото ви. Някои производители предлагат модели, които се отпускат в нулева гравитация, но няма да отнемат напрежението и стреса ви. Механизмът на Fujiiryoki Medical е водещ в индустрията. Използва задната възглавница за удобство в гърба.

Помага за кръвообращението

Помага за кръвообращението

Fujiiryoki дълбока релаксация

Кръвообращението в краката се подобрява и намалява отока. Повдигането на краката до нивото на сърцето по време на изправеното положение от 180 градуса може да помогне за предотвратяване на състояния като разширени вени (източник: VascularWeb). Тялото ви е напълно подравнено успоредно на сърцето ви. Това е ергономично правилната позиция за почивка.

Подобрете правилната стойка

Подобрете правилната стойка

4D дълбока тъкан (спортен масаж)

Ползи: Подобряване на стойката, увеличаване на подвижността, коригиране на мускулния дисбаланс, намаляване на стреса, намаляване на главоболието. С други думи Fujiiryoki е специално проектиран в рамките на медицински изследвания в Япония, за да отговаря на изискванията на всеки потребител.

Разтегателни подложки за крака

Разтегателни подложки за крака

Cyber Relax JP-1100 е идеалното място за сядане за всеки член на семейството. Опората за крака се простира на повече от 34 см дължина. Това е идеалният масажен стол и за високи хора. Интелигентният механизъм веднага се приспособява към размера на тялото ви.

Просто почувствайте масажа ......

Луксът на топъл масаж

Луксът на топъл масаж

Нагревател отзад

Най-подходящата температура на човешкото тяло, която може да помогне за премахване на мускулното напрежение. Двойните нагреватели за тяло Fujiiryoki загряват зоните около лопатките - тези области са склонни да се втвърдяват, както и стъпалата (които са склонни да изстиват).

Луксът на топъл масаж

Луксът на топъл масаж

Нагреватели на стъпалата

P-110 е единственият японски масажен стол с отопление и ролки за крака. Тези части са склонни да изстиват, поради което са набелязани с цел загряване.

Забележка: Възможно е и използването само на нагревателя.

Разтягане

Разтягане

Нов начин за отпускане на мускулите.

Интензивна програма за разтягане

Интензивна програма за разтягане

Разтягане на врата
Разтягане на гърба
Разтягане на кръста
Разтягане на стъпалата
Разтягане на коленете
Двойно разтягане
Функция разтягане на люлка (облегалката и частта на крака се движат нагоре и надолу в тандем.)

Цветно сензорно дистанционно управление

Цветно сензорно дистанционно управление

7-минутните кратки курсове интензивно отпускат сковаността и умората, типични за хората в наши дни поради липса на упражнения или работа на бюрото.

Столът е оборудван с общо:

21 вида автоматизирани курсове

12 вида масажи

6 областни интензивни масажи

3 техники за релаксиране на тялото

3 програми за разтягане

Изберете идеалната програма за вас

Основни видове интензивен масаж - с фокус към определена част от тялото

4D Масаж с фокус към врат/шия

4D Масаж с фокус към врат/шия

Това е най-добрият релаксиращ стол за цялото тяло от главата до петите. Шиацу точков масаж.

Масаж с фокус към раменете

Масаж с фокус към раменете

Масаж, насочен към мускулите на раменете

Масаж за фокус към плешките - за напрежение и умора на лопатките.

Ишиас фокус масаж

Ишиас фокус масаж

Седалищният масаж може да ви помогне по два начина. Основните предимства са успокояване на напрегнатите мускули (ако мускулите ви са напрегнати, ще окаже натиск върху седалищния ви нерв). Интелигентната японска технология Fujiiryoki JP-1100 е създадена, за да намали натиска върху ишиасния нерв.

Стречинг масажа помага за освобождаването на ендорфини.

Масаж с фокус към краката

Масаж с фокус към краката

Представете си петстепенна корекция на силата за момент, когато краката ви са уморени и трябва да се отпуснат. Сензорни подложки за шиацу и пулсов масаж ще ви освежат незабавно.

Сканиране на тялото

Сканиране на тялото

JP-1100 масажен стол може да сканира тялото ви с много висока точност и да локализира вашите точки на шиацу. Масажът ще бъде адаптиран точно към тялото. Морфологичното сканиране се извършва с висока точност, като същевременно се идентифицират акупресурните точки на гърба ви.

Fujiiryoki JP1100 Бежов цвят

Fujiiryoki JP1100 Бежов цвят

РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА

4D Масажен Стол JP-1100 Спецификация

 

Техника за масаж с месене

 • Шиацу масаж на гърба
 • Шиацу стреч масаж
 • Масаж с търкаляне
 • Вълнообразен масаж
 • 3D Mecha масаж с месене
 • 3D Mecha долен масаж месене
 • 3D Mecha масаж с потъпване
 • 3D Mecha масаж с вълни

Програма за врат / рамо

 • Отпускане на врата
 • Шиатцу за врата
 • Палмар масаж за врата с месене
 • Екстремно месене (рамо)
 • Екстремно потупване (врат)
 • Потупване (рамо)
 • Горна раменна преса

Масаж на гърба / кръста

 • екстремен масаж на кръста с месене
 • Екстремен масаж на кръста с потупване
 • Шиацу масаж на кръста
 • Палмар масаж на кръста
 • Масаж на седалище
 • Масаж на плешки
 • Ромбовиден масаж


Спецификации

 • Размери (Д x Ш x В):938 x 884 x 1383 мм
 • Пълен наклон (Д x Ш x В ):880 x 2000 x 700 мм
 • Разстояние от стена: 50 cм
 • Ел. захранване: 50/60Hz ( AC100V-240V)
 • Ел. консумация: 50-60Hz (130W)
 • В режим н аготовност: 0,3W
 • Консумация на мощност на двигателя: 90WСтреч масаж

 • Стреч масаж за врат
 • Стреч масаж за гръб
 • Стреч масаж за кръст
 • Стреч масаж за колене
 • Стреч масаж за крака
 • Стреч масаж за цяло тяло


Програма за масаж с фокус към определена зона

 • Фокус към врат
 • Фокус към рамене
 • Фокус към плешки
 • Фокус към кръст
 • Фокус към седалище


 Обхват на регулиране на силата на въздушния масаж

 • Рамо: 5-стъпково регулиране
 • Ръка: 3 стъпка регулиране
 • Кръст / седалище: 5-стъпково регулиране
 • Крак: 5-стъпково регулиране
Автоматичен таймер: 7, 16, 30 мин.Настройка на 4D Mecha Масаж

 • Месене: регулиране в 4 стъпки (8-30 цикъла / мин)
 • Потупване: регулиране в 4 стъпки (250-650 цикъла / мин)
 • Приплъзване: приблизително 5,4 см / секунда
 • Бутон с едно докосване и бутон за "начало"
 • Регулиране на облегалката и опората за крака във всяка желана позиция
 • Автоматично откриване на дължина на крака


 Функции за безопасност

 • Медицински уред, който е в листата на FDA (Агенция за контрол на храните и лекарствата)
 • Защита от прегряване
 • Защита от напрежение
 • Сканиране за самопроверка
 • Колела за лесно придвижване


Нашите клиенти казват:

"Джеймс Т.: Нямах представа за производителя на Fujiiryoki, докато не посетих Япония и не го използвах в хотела си. Аз и съпругата ми планирахме да го купим още след първата масажна сесия. Невероятно е какво може да направи този продукт, за да се отпуснете. Вече имахме масажен стол вкъщи, но го продадохме и закупихме Fujiiryoki Medical. Препоръчвам го на всеки, който иска качество в дома си. "

"Брайън Майкъл: Доставката дойде много бързо, благодаря за професионалната работа! Моите поздрави"

"Стивън: За пръв път купувам масажен стол, но тествах доста, преди да закупя. Когато аз и съпругата ми тествахме Fujiiryoki Medical, ние просто заспахме в него, почти. Това не е само масажен стол. ... това е лечебен стол за тялото. Благодарим ви за бързата доставка, ще ви препоръчаме на нашите приятели и семейство. "

"Франсис: Благодаря ви за бързата доставка. Исках този масажен стол от последните 2 години, сега, когато се преместихме в новия дом, го купихме. Функцията за сканиране е магия! Също така програмирането на паметта е толкова лесно за използване, като никой друг масажен стол. Толкова сме доволни от Fujiiryoki. Ще ви препоръчаме на нашите приятели.

 

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ