Глобални Рецензии

Fujiiryoki присъства на наградите Еми в САЩ. Дори известни личности знаят и се доверяват на нашите столове за медицински масаж Fujiiryoki  

  

Моля, вижте ревютата, направени в САЩ за fujiiryoki Medical от представител на Fujiiryoki в САЩ д-р Fuji

К.Харис

07.22.2019

  Дори още не съм го получил и го обичам. Използвах този стол няколко пъти в местен магазин за грижа за гърба. Поръчах го и още не е влязъл, но съм влюбен. За мен повратната точка беше отделният сензор за рамо, който открива къде се срещат вратът и рамото ми. След като откри къде лежи рамото ми, столът продължи да извършва масаж на раменете и горната част на гърба, който беше наистина по-добър от всеки човешки масажист. Дори знаеше къде са лопатките ми и съсредоточаваше масажа около тези кости. Беше небесно. Удобен съвет: в програмите има множество програми и опции, а дистанционното управление има чудесно описание на невероятната функционалност на стола. Разпечатайте и ламинирайте ръководството за потребителя, което показва какво може да се регулира при всеки масаж, както при автоматичния масаж, така и при ръчните менюта. Сега, ако само столът ми можеше да пристигне днес ...

Луси

06.28.2019

  Обичам, че този стол не изглежда огромен. Такъв лукс и елегантен. По принцип страните се прибират малко и визуално изглеждат по-подредени, така че получавате голям стол в пълен размер, но не прилича на онези гигантски космически столове. Функциите са толкова невероятни, специфични за дама, която е личен треньор като мен. Препоръчвам го напълно.

Лори М

05.09.2019

  Купих този Fujiryoki JP-1000 за съпруга ми, който се бори с болки в гърба и врата още от гимназиалните си футболни дни. Сега дългите дни на бюро го убиват и той е развалина, когато се прибере у дома. В миналото имахме по-прости столове и това е нашият 3-ти масажен стол. Всичко, което мога да кажа, е, че този стол е като никой друг, с който сме имали опит. Отне ни малко време, но след като научихме за всички ръчни техники (страници и страници от тях), този стол е най-доброто нещо, което някога съм купувала.Миналият ни стол беше здрав, но често болеше. Този стол е супер здрав, но изглежда никога не боли, кара ме да заспя - представете си колко невероятни са характеристиките. Предполагам, че това е различно ниво на програмиране, тъй като наистина успя да намери всички правилни области. Знам, че беше скъпо, но за нашия по-стар стол от $ 4000 сега цената не е фактор. Благодаря ти Fujiiryoki Synca!

Саймън

12.01.2019

  Този масажен стол е единствен по рода си. Вече няколко месеца имам стол Fujiiryoki и все още не съм изпробвал всички различни функции. Наистина изглежда безгранично. Имах няколко въпроса относно използването. Отделът за обслужване беше наистина търпелив с мен и остана на телефона около 40 минути, обяснявайки подробно как трябва да го използвам. Невероятно обслужване. Мога да дам 10 звезди на компанията Fujiiryoki.

Сам

05.07.2019

  Изпробвах масажни столове през последните 4 години. Ходех на различни пазари и сядах на всеки масажен стол. Търсех някои основни фактори. Ролки за врата / долната част на гърба и краката. Всеки стол ще направи едно нещо по-добре от следващия. Така че това, което потърсих, е стол, който отговаря на основните нужди за мен. Този стол е с най-добрата ролка за врата / гърба и краката. Други столове се опитват да ме объркат, като добавят светлини и въздушни филтри, за да покажат, че са по-добри. Ролките A2 са с 50000% по-добри от A4, ако търсите дълбок масаж на тъканите. Те имат по-голям контрол и дори могат да ви наместят гърба. Напълно препоръчвам Fujiiryoki.

С. Чанг

06.24.2019

 

Най-добрият масажен стол - честно казано. Страхотен масаж за врата. Fujiiryoki е подобен на човешкия масаж. Удивителни характеристики. Обичам разтягането. Напълно най-доброто, което Япония може да предложи.

Рой М.

06.16.2019

  Обичам тази масажен стол. Имам JP-1100 от няколко седмици и съм влюбен в него, масажът, който ми дава, ме кара да се чувствам като на ваканция, силата на масажа на гърба е невероятна, имам чувството, че човек го прави. Много съм доволен, произведен в Япония, страхотно качество, просто страхотен масажен стол за дома. Уникалните характеристики са невероятни.

Карлос А.

07.10.2019

  Обичам новия ми масаж от JP-1100. Хора, това е най-доброто нещо, което някога съм купувал за себе си, гърбът ми е много по-щастлив от терапията от ежедневното използване на този 4D масажен стол, качеството му е толкова високо, силата на масажа на гърба е невероятна, скъпо е, но си струва, наистина.

Глен Алан

12.19.2019

  Фантастичен продукт - това е най-добрият масажен стол, който някога сме опитвали. Лесен за използване, страхотни функции, страхотен външен вид. Масажът на стъпалата дава голямо облекчение, а седалищният масаж е фантастичен.

Стивън

01.03.2020

  Изпробвал съм много масажни столове, но никога не съм тествал масажен стол Fujiiryoki, преди да го закупя. Вярвате или не, поръчах го онлайн, преди да го тествам и мога да кажа, че направих страхотен избор. Този масажен стол е невероятен и е произведен в Япония. Колата ми е произведена в Япония, както и телевизорът. Препоръчвам го напълно.

Анди

02.02.2020

  Най-хубавото нещо, което някога съм купувал. От закупуването на този стол той се използва ежедневно. Забележително е.

Хенри Х.

07.01.2020

  Най-добър масажен стол. Имах дълго време проблеми в горната част на гърба и врата си от автомобилна катастрофа, която имах, когато бях по-млад и в резултат на това отдавна съм собственик на масажен стол. Търсих нов стол, а масажът на врата и раменете, който този стол може да прави, е най-добрият, който някога съм получавал. Мога да кажа много за качеството на масажа на врата и раменете на този стол. Не съм усещал облекчение като това от години. Препоръчвам Fujiiryoki Chair, освен това няма никаква болка - жена ми обича масажа на краката.

Нанси

02.02.2020

  Страхотен масажен стол. И двамата със съпруга ми имаме тежки проблеми. И двамата ходим на масажи при хиропрактици, физическа терапия, фасциално разтягане и това е добавено към нашата рутина. Надявахме се да намалим всички тези неща, като просто използваме стола. Fujiiryoki ни масажира от главата до петите. Все още играем с всички различни настройки, за да видим всичко, което може да предложи стола. Той е удобен и лесен за използване. Обслужването на клиенти е фантастично. Толкова сме благодарни. Горещо го препоръчвам.

1

поискайте оферта или ни се обадете за подробности: 00359888136792

КОНТАКТИ
ОБАДЕТЕ НИ СЕ